Εθνικές Βαθμολογίες 2017  

sample image Δείτε τις εθνικές βαθμολογίες του 2017 περισσότερα

Δελτία Αθλητών 

sample image *Αρχεία Εγγραφής Αθλητών στην Ε.Φ.Ο.Α περισσότερα

Αγωνιστικός Σχεδιασμός & Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 

sample image Δείτε αναλυτικά τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό & το Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Α - ΕΝΩΣΕΙΣ

                        

     

   

    

ΧΡΗΣΙΜΑ links

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

online ο καιρός & webcams στην Ήπειρο

τρέχουσες συνθήκες με συνεχή 

ανανέωση

κατασκευή ιστοσελίδων

www.porngp.com
Δ' ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

693 αθλητές/τριες, από 45 χώρες, από τις 5 Ηπείρους, στα 10 τελευταία Διεθνή Πρωταθλήματα του 2017

Ολοκληρώθηκαν από την ΕΦΟΑ, με μεγάλη επιτυχία, τα 10 διεθνή βαθμολογούμενα  πρωταθλήματα , 5 ανδρών &5 γυναικών στο Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με τα Πρωταθλήματα αυτά κλείνει για το 2017 ο κύκλος των 40 Διεθνών Διοργανώσεων που υλοποίησε με επιτυχία η Ε.Φ.Ο.Α..

Οι συμμετοχές στα 10 τελευταία Πρωταθλήματα ήταν 693 αθλήτριες και αθλητές από 43 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους, εκ των οποίων 107 Ελληνικές συμμετοχές.

Ξεχώρισαν στους Άνδρες οι Τσιτσιπάς Πέτρος (Ο.Α.Γλυφάδας) , Στεργίου Γιάννης ( ΟΑ.Αθηνών) και στις γυναίκες οι Αντωνάκη Εμμανουέλα (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος), Αντωνίου Καραδεμήτρου Νικολέτα (ΟΑ Βόλου).

 Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω

όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες,το ξενοδοχείο Lyttos Beach, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν στις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια, για τις άψογες διοργανώσεις που υλοποίησαν, δεχόμενοι την ευαρέσκεια των υπερκείμενων Διεθνών Οργανισμών, της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των 5 Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον επιχειρηματία κ. Παντελή Σαπουνάκη, λάτρη του Αθλητισμού, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH, ο οποίος πήρε το βάρος των 10 Πρωταθλημάτων, 5 ανδρών και 5 γυναικών, κόστους 200.000€, χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε και άλλοι επιχειρηματίες να βοηθήσουν τον Ελληνικό Αθλητισμό, γιατί δεν είναι «επιδόρπιο αλλά βασική τροφή», όχι μόνο για την Υγεία αλλά και για την Εθνική Οικονομία, η οποία ενισχύεται άμεσα από αθλητικές δραστηριότητες αυτού του επιπέδου.»